dinsdag 14 juni 2016

60 -Peter van Loon is zijn website a/h bijwerken - Cursussen, schilderlessen, Dordrecht.

Onder meer een aantal foto's en
teksten vervangen.
Kunstenaar Peter van Loon is naast zijn Facebookpagina ook zijn, door de omstandigheden, te lang min of meer als een stiefkind functionerende website aan het bijwerken en updaten.

In deze kolom alvast de link naar de bijgewerkte informatie pagina over de lessen en cursussen. Ook met het oog op het nieuwe seizoen.  - Peter van Loon - Cursussen, schilderlessen en workshops Peter van Loon Dordrecht

Aanvullende informatie over de activiteiten van Peter van Loon is en was naast de (vanwege het ontbrekende budget) altijd wat statische website te vinden op dit/zijn weblog.
Maar tegenwoordig is ter bevordering van een levendige informatiestroom een Facebookpagina nog handiger.

Sterker, de Facebookpagina geeft de meest actuele informatie over de activiteiten en de stand van zaken en verwijst indien relevant naar de al genoemde andere podia op het net waar hij actief blijft.
Daarom het verzoek om deze Facebook pagina eens te bezoeken en die het liefst ook te liken, het bevordert een goede, een betere wisselwerking.
Hieronder de link naar de Facebook pagina, voor uw en mijn gemak. Kijk eerst eens even rond en beslis dan of u Peter's pagina wilt liken, of u zijn kunstenaarschap wat wil volgen en supporteren?
Bij voorbaat dank hiervoor.

Facebookpagina       facebook.com/petervanloonbeeldendkunstenaardordrecht

Website                      www.petervanloondordrecht.nl

Telefoon                    078 6145913

Geen opmerkingen:

Een reactie posten